Μας ρωτατε ...; Σας απανταμε ... !

1. Τι κλάδους σπουδών μπορώ να επιλέξω στη Ηotelier Tourism Studies & Training;

Mπορείς να επιλέξεις μεταξύ του τμήματος της Διοικησης Ξενοδοχείου / Εστιατορίου και του τμήματος της Μαγειρικής / Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

2. Τι μου προσφέρει η Hotelier Tourism Studies & Training;

Η ΗOTELIER Tourism Studies & Training σου δίνει τη δυνατότητα σπουδών στα πρότυπα του Ελβετικού μοντέλου. Η διαμονή και η εκπαίδευση γίνεται μέσα στο ξενοδοχείο και έτσι εξοικειώνεσαι καθημερινά με τον μελλοντικό χώρο εργασίας σου.

3. Με ποιούς συνεργάζεται η Ηotelier Tourism Studies & Training;

Στη ΗOTELIER Tourism Studies & Training όλο το Διοικητικό και Διδακτικό προσωπικό απαρτίζεται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο του Τουρισμού. Συνεργάζεται, επίσης, με μεγάλες τουριστικές μονάδες οι οποίες απορροφούν τους αποφοίτους της.

4. Γιατί να επιλέξω τη Hotelier Tourism Studies & Training;

Γιατί η φιλοσοφία της Hotelier Tourism Studies & Training είναι να βρίσκεται δίπλα σου από την πρώτη στιγμή που θα έρθεις, αντιμετωπίζοντάς σε σαν μονάδα δίνοντας βαρύτητα στις προσωπικές και εκπαιδευτικές σου ανάγκες και χωρίς να περιορίζεται σε μια απρόσωπη διδασκαλία.

5. Το πτυχίο μου αναγνωρίζεται...;

Η Hotelier Tourism Studies & Training είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 (Κε.Δι.Βι.Μ. 1) με αριθμό αδείας 2100145 από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων). Το πτυχίο αναγνωρίζεται από την αγορά εργασίας και  από τις ιδιωτικές και δημόσιες τουριστικές επιχειρήσεις. Οι απόφοιτοι μας σήμερα έχουν απορροφηθεί από μεγάλες Τουριστικές Μονάδες αμέσως μετά την απόκτηση του Πτυχίου τους.

6. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις εγγραφής στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1 ...;

Για να εγγραφείς στο Hotelier Tourism Studies & Training Κε.Δι.Βι.Μ. 1 θα πρέπει να είσαι απόφοιτος Γυμνασίου ή Λυκείου.

7. Σε ποιά γλώσσα γίνονται τα μαθήματα...;

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

8. Ποιες ξένες γλώσσες μαθαίνω στο ; Χρειάζεται να έχω κάποιο πτυχίο ξένης γλώσσας;

Μαθαίνεις Αγγλικά και κάποια άλλη επιλεγμένη από τη Hotelier Tourism Studies & Training ξένη γλώσσα. Το Πτυχίο δεν είναι απαραίτητο.

9. Είναι απαραίτητη η διαμονή μου…;

Η εκπαιδευτική φιλοσοφία της Hotelier Tourism Studies & Training (θεωρητικό και πρακτικό πρόγραμμα για αρκετές ώρες της ημέρας, καθώς και ομαδικές εργασίες που ανατίθενται στους σπουδαστές) καθιστά τη διαμονή σου υποχρεωτική. Μόνο κατόπιν συνεντεύξεως με το Διευθυντή του Κε.Δι.Βι.Μ 1 και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, π.χ. παντρεμένος σπουδαστής ή γονέας, η διαμονή δεν κρίνεται επιβεβλημένη.

10. Και τα δίδακτρα...;

Τα δίδακτρα είναι προσιτά και συμπεριλαμβάνουν κατ' επιλογήν: διαμονή σε πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και τρία γεύματα ημερησίως.

11. Πού λειτουργεί η Ηotelier Tourism Studies & Training; Πώς θα επικοινωνήσω για την εγγραφή μου;

Η Hotelier Tourism Studies & Training λειτουργεί στα Χανιά στο ξενοδοχείο Atlantica Caldera Creta Paradise στο Γεράνι. Για ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα του Κε.Δι.Βι.Μ. 1 καθώς και για πληροφορίες εγγραφών, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Admision Office, στα τηλέφωνo 28210 71278 ή στο email info@hotelier.com.gr